• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Turiu tetą Laimą, kuri šaltibarščius vasarą gali valgyti kasdien. O mano mažoji ją vadina Pink sriuba ir irgi pasimėgaudama valgo. Šį kartą sriuba gaminau pagal uošvio receptą. Labai skanu, ir tas agurkų traškėjimas čia buvo super. Visada agurkus tarkuodavau, o šį kartą pjausčiau smulkiais kubeliais. Čia naudojamas mineralinis vanduo, bet jei jums tai nepriimtina, pilkite pieno“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Turiu tetą Laimą, kuri šaltibarščius vasarą gali valgyti kasdien. O mano mažoji ją vadina Pink sriuba ir irgi pasimėgaudama valgo. Šį kartą sriuba gaminau pagal uošvio receptą. Labai skanu, ir tas agurkų traškėjimas čia buvo super. Visada agurkus tarkuodavau, o šį kartą pjausčiau smulkiais kubeliais. Čia naudojamas mineralinis vanduo, bet jei jums tai nepriimtina, pilkite pieno“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai:

  • 1 stiklainis marinuotų burokėlių,
  • 3 agurkai trumpavaisiai arba 1 ilgavaisis,
  • 500 ml. mineralinio vandens,
  • 1 l kefyro,
  • 3 virti kiaušiniai,
  • pundelis svogūno laiškų,
  • druskos.

Pas mane burokėliai buvo pjaustyti riekutėmis, tad aš juos pjausčiau šiaudeliais. Agurką susmulkinau mažais kvadratėliais, kiaušinius ketvirčiais.

Viską sudėjau į dubenį, bėriau smulkintus svogūno laiškus, užpyliau kefyru ir mineraliniu vandeniu. Bėriau druskos pagal skonį. Išmaišome. Valgėme su keptomis bulvėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų